Over ons

DM Consult werd opgericht door Tinny De Meyer en Luc De Maerteleere.
Onze belangrijkste ambitie is onze klanten ondersteunen, helpen meedenken en adviseren daar waar we kunnen.

Jaar en dag hebben we, samen met onze medewerkers, ons kantoor gerund en verder uitgebouwd.
Sedert 2019 hebben we een samenwerkingsverband aangegaan met onze collega’s uit Roeselare, met name Persona Accountants.

Zij helpen ons met alle administratieve ondersteuning zodat wij onze focus kunnen leggen op het persoonlijke contact met onze klant. Het voordeel van de samenwerking is dat we onze dienstverlening heel breed kunnen houden omdat we op elk vlak expertise hebben binnen ons samenwerkingsverband.

Onze aanpak

We luisteren naar uw doelstellingen en plannen.

We analyseren de punten waar u kunt optimaliseren.

We evalueren samen de bevindingen en zoeken de beste samenwerkingsvorm.

We adviseren en zorgen voor aangepaste raad, op welk moment ook waarin uw zaak zich bevindt.

We houden de vinger aan de pols zowel voor nieuwe trends en wetgeving, als in de ontwikkeling van uw dossier. We wijzen u proactief op opportuniteiten.

“Wij willen elke klant verdienen”

Een klant, die moet je verdienen. Elke dag opnieuw. Om dat te bereiken zijn we ambitieus:

 • Het professioneel behandelen van het dossier is belangrijk. Echter: de begeleiding van de klant en waar hij naartoe evolueert, is het belangrijkste.
 • Dat vraagt bijzondere vaardigheden: onze mensen zijn niet louter technisch competent. Ze zijn tevens geoefend in het leren begrijpen van waar onze klant mee bezig is, wat hij nodig heeft.
 • Van al onze medewerkers wordt een brede kennis vereist. Dat betekent dat elke klant met het grootste deel van zijn vragen bij dezelfde medewerker terecht kan. En dat onze medewerker proactief op verschillende domeinen met onze klant kan meedenken.
 • Onze organisatie is erop gericht de marktevoluties van kortbij te volgen. Het digitaal tijdperk geeft kansen om dingen efficiënter aan te pakken. Wij lichten onze klanten met regelmaat in over de nieuwe evoluties hieromtrent zodat hij/zij zich ten allen tijde kan aansluiten bij nieuwe samenwerkingsvormen.

Missie & Waarden

DM Consult verwijst naar de inspanning die wij willen leveren om onze klant goed te begrijpen, de gepaste raad te geven, mee te denken met zijn/haar project, de aangepaste opvolging te blijven volhouden.
Daarom zijn onze belangrijkste waarden:

 • Luisteren naar de klant
 • Betrokkenheid
 • Efficiëntie
 • Resultaat op maat van de klant
 • Pro activiteit
 • Doen wat we zeggen
 • Zeggen wat we doen

DM Consult is door de overheid erkend als strategisch en algemeen dienstverlener.
Dit levert onze klanten belangrijke financiële voordelen op. Wij zijn lid van het Instituut van Accountants en Belastingconsulenten.